Ηλεκτρονικό κατάστημα για κινητά

Service

Mobile εφαρμογές για Apple IOS, Android

Με το mobile web να έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, μπορούμε πλέον πολύ εύκολα και με τα απλά μέσα ενός smartphone ή ενός tablet, να κάνουμε σχεδόν τα πάντα, ακόμα και απομακρυσμένα, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική μας παρουσία. Οι mobile εφαρμογές είναι αυτές που προσδίδουν πλέον το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε συνθήκες αγορών υψηλού ανταγωνισμού. Κρίνεται πλέον απαραίτητη η μεγιστοποίηση της δυναμικής των εφαρμογών αυτών. Οι mobile εφαρμογές που είναι βασισμένες σε υβριδικά μοντέλα (Ιonic,Αngular κτλ.) παρέχουν τα χαρακτηριστικά και την λειτουργικότητα των εγγενών ή native εφαρμογών, οι οποίες είναι εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για χρήση στην εκάστοτε συσκευή, πράγμα που σημαίνει πως μεγιστοποιούν την ωφέλεια των επιμέρους χαρακτηριστικών της κάθε συσκευής, προσφέροντας όμως ταυτόχρονα την δυνατότητα ανάπτυξης σε πολλαπλές πλατφόρμες (Apple IOS, Android, Windows).
Χρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες για να φτιάξουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με μικρότερο κόστος και σε λιγότερο χρόνο!

WordPress Integration

Την μεγαλύτερη και συχνότερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες developing κατά την ανάπτυξη των εφαρμογών τους, αποτελεί η διασύνδεση των mobile εφαρμογών με Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, CMS. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήσαμε την πολυετή εμπειρία μας σε θέματα τεχνικής εξειδίκευσης, ώστε να αναπτύξουμε μια γέφυρα (bridge) διασύνδεσης με την δημοφιλέστερη open source πλατφόρμα (WordPress), η οποία αναλαμβάνει να μεταφέρει όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας στην mobile εφαρμογή. Διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα ή εταιρική ιστοσελίδα και θέλετε να επεκτείνετε τα μέσα διασύνδεσής σας; Η mobile εφαρμογή (IOS, Android) μπορεί να σας προσδώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που επιζητείτε, με την χρήση των τεχνικών υπηρεσιών υψηλής κατάρτισης που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Έχετε πλέον την δυνατότητα, εύκολα και αποτελεσματικά, να διαχειριστείτε τα περιεχόμενα της ηλεκτρονικής σας σελίδας (σε μορφή καταλόγου προϊόντων ή στατικής ιστοσελίδας), και να τα μεταφέρετε αυτόματα, ενημερώνοντας real time την mobile εφαρμογή σας!
ServiceServiceServiceService